Health and healthy ageing Food
V Congreso Nacional Dependencia y Sanidad by Alimarket
Elikadura

"Berrikuntzarako denbora. Zaintza soziosanitarioek kaudimena, ekimena eta inbertsioa eskatzen dute. Prest al gaude? ", Mendekotasuna eta Osasuna by Alimarket V. Biltzar Nazionalak sektore soziosanitarioaren hazkundearen eta garapenaren erronka eta aukera nagusiak izango ditu ardatz.

Hitzordua berriro ere sektoreko zuzendari eta profesionalen topagune bihurtuko da, lau edizio arrakastatsuren ondoren erreferentziazko Kongresu gisa finkatu ondoren. Azkena 2023ko martxoan egin zen, eta sektoreko 700 profesional baino gehiago bildu ziren. 40 hizlarik parte hartu zuten, eta beren esperientzia eta ezagutza partekatu zuten, banakako 13 txostenen eta bost mahai-ingururen bidez.

Podría interesarte

Publicaciones relacionadas

Elikadura produktu zein zerbitzuak garatu eta hobetzeko gomendioen gida, publiko-xedea pertsona seniorren kolektiboa izanik

SILVERFOOD elikadura produktu edota zerbitzu berriak garatzeko abaguneak arakatu nahi dituen proiektua da, aurretiaz daudenak hobetzeaz gain, senior kolektiboaren premia espezifikoetara hobeto egokitze aldera. Angulas Aguinaga, Askora eta Kaikuk osatzen duten enpresen partzuergoak, Ameztoi Anaiak gidari dela, Gipuzkoako Foru Aldundiak Adinberri-2022 lerroaren bidez sustatu eta finantzatutako proiektu honetan parte hartu du. Proiektuak, gainera, BASQUE FOOD CLUSTER-aren eta Adinberri Fundazioaren babesa izan du.

Elikadura osasungarriaren aukerak, etorkizuna eta joerak – SilverFood proiektuaren aurkezpena
Basque Food Cluster

PROGRAMA
- Ongietorria eta jardunaldiaren markoa
- Elikadura osasungarriari buruzko joeren azterlanen aurkezpena
- Atsedenaldia, kafea
- SILVERFOOD proiektuaren emaitzen aurkezpena | Senior kolektiboari egokitutako elikadura produktu eta zerbitzuak: Ameztoi Anaiak, Angulas Aguinaga, Kaiku eta Askora enpresen kasuak.
- Bertaratutakoen arteko dinamika parte-hartzailea, arlo horretako enpresen lehentasunei buruzkoa

Oportunidades, futuro y tendencias de la alimentación saludable

Txostena, Donostian 2024ko otsailaren 22an egindako lan-saioarena. Bertan, hainbat ikuspuntutatik jorratu ziren elikadura osasungarriaren inguruko berrikuntza-aukerak, RIS3 espezializazio-estrategiaren eta Euskadi 2030 Zientzia, Teknologia eta Berrikuntza Planaren lehentasunezko lan-ildoetako bat.