
- Publisher
- Basque Food Cluster
- Pages
- 112
Txostena, Donostian 2024ko otsailaren 22an egindako lan-saioarena. Bertan, hainbat ikuspuntutatik jorratu ziren elikadura osasungarriaren inguruko berrikuntza-aukerak, RIS3 espezializazio-estrategiaren eta Euskadi 2030 Zientzia, Teknologia eta Berrikuntza Planaren lehentasunezko lan-ildoetako bat.
Gipuzkoako Foru Aldundiak sustatu eta finantzatutako SILVERFOOD proiektuan parte hartu zuten AMEZTOI ANAIAK, KAIKU, ASKORA eta ANGULAS AGUINAGA enpresekin batera, beren esperientziaren gakoak eta ikaskuntzak partekatu ziren seniorren kolektiboari hobeto egokitutako produktu berriak hobetzeko eta garatzeko prozesuan.
Publicaciones relacionadas

SILVERFOOD elikadura produktu edota zerbitzu berriak garatzeko abaguneak arakatu nahi dituen proiektua da, aurretiaz daudenak hobetzeaz gain, senior kolektiboaren premia espezifikoetara hobeto egokitze aldera. Angulas Aguinaga, Askora eta Kaikuk osatzen duten enpresen partzuergoak, Ameztoi Anaiak gidari dela, Gipuzkoako Foru Aldundiak Adinberri-2022 lerroaren bidez sustatu eta finantzatutako proiektu honetan parte hartu du. Proiektuak, gainera, BASQUE FOOD CLUSTER-aren eta Adinberri Fundazioaren babesa izan du.